follow Catalog firme » Materiale constructii » Cherestea » Firme lemn constructii » Lemn constructii mures
  home     Firme lemn constructii   Lemn constructii mures

Lemn constructii

constructii lemn,constructii lemn mures (MURES)
Camirom are ca obiect principal de activitate proiectarea, realizarea si comercializarea de conectori metalici pentru constructii de lemn. astfel prin intermediul compartimentului de proiectare, camirom a realizat si lansat pe piata interna prima tehnologie autohtona de imbinari de rezistenta de lemn cu ajutorul placilor multicui. ca urmare placile multicui si coltarele multicui au fost agrementate de incerc cluj...
0726 *** ***Click aici!
constructii din lemn,constructii din lemn mures (MURES)
Firma noastra pune la dispozitia eventualilor clienti servicii de constructii case din lemn, orice fel de constructii din lemn, cum ar fi, cabane, case devacanta, mansarde pentru case si mansarde pentru bloc. calitatea luctarilor este una ireprosabila, dar va veti convinge numai apeland la serviciile firmei noastre. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile..
0744 *** ***Click aici!
constructii lemn (MURES)
Consultanta financiara, proiectare, constructii de case la cheie la targu mures. construiti cu noi casa mult dorita! daca doriti sa proiectati, construiti, extindeti sau reamenajati, firma de constructii casa mea va ofera servicii complete pentru alegerea solutiei optime. o casa este o investitie pe termen lung. noi intelegem acest lucru si va oferim solutiile optime pentru realizarea proiectelor dumneavoastra. servicii complete, de la..
0740 *** ***Click aici!